Анхел Ди Мария предположи, че ПСЖ разчита твърде много на Мбапе,

...
Анхел Ди Мария предположи, че ПСЖ разчита твърде много на Мбапе,
Коментари Харесай

Ди Мария: ПСЖ даде прекалено голяма власт на Мбапе

Анхел Ди Мария допусна, че ПСЖ разчита прекалено много на Мбапе, когато имат  неговия съотечественик и Лионел Меси в редиците си. Бившият състезател на гранда също счита, че Франция като страна е упълномощила прекалено много отговорности на 24-годишния футболист, като президентът Еманюел Макрон го разубеди да се причисли към Реал Мадрид през лятото.

Мисля, че Франция като цяло даде на Мбапе огромна отговорност. Хората, президентът, ПСЖ. Накараха го да остане, когато можеше да си тръгне и му дадоха цялата власт да бъде той и никой различен. Но има огромна разлика, те му дадоха цялата тази мощ с най-хубавия в историята (Меси) до него.

Мисля, че те му дадоха цялата тази власт и мощ, тъй като той е французин, роден е там, завоюва Световна купа и има невероятна кариера пред себе си. Но като оставим всичко това настрани, когато бях в ПСЖ, той беше положително момче и аз не си мисля, че се е трансформирал толкоз доста ", показа Ди Мария.

Мбапе е един от най-добре платените футболисти и спортисти в света. Нападателят беше обект на нескончаем интерес от Реал Мадрид през лятото, само че в последна сметка остана в Париж. В момента той е третият най-резултатен голмайстор в Лига 1 с 13 гола в 19 мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР